Danmarks eneste autoriserede forhandler og distributør af Roland Stika skæreplottere

Søg
Søg
Close this search box.

Roland startpakke SV-8

5.425,00 kr. ex. moms

Stika SV-08 er en kraftfuld og alsidig skæremaskine, der er ideel til både professionelle og hobbybrugere. Den har en skærekapacitet på op til 20 cm i bredden og kan skære alt slags vinyl.

Med dens intuitive brugerflade og lette betjening er det nemt at lave skarpe og præcise udskæringer på kort tid. Den har også en kraftig motor, der kan håndtere selv de mest komplekse og detaljerede designs.

Stika SV-08 skæremaskine er også meget holdbar og pålidelig, hvilket betyder, at den vil give dig pålidelige resultater hver gang. Den er designet til at modstå selv de mest krævende opgaver og kan fungere i timevis uden at blive overophedet.

Med dens kompakte og bærbare design er Stika SV-08 skæremaskine også nem at transportere og opbevare. Den vejer kun 4,4 kg, så den er let at tage med sig til forskellige lokationer og workshops.

Med i pakken får du: 1 stk. STIKA SV-8, 1 rulle Oracal 651 folie (blank) 10 meter farve: sort eller hvid, 1 rulle MT95 applikationsfolie 50 meter, 2 stk. Plastskraber (1 blød og 1 hård plastskraber med filt), 1 stk. Gummirulle, 1 stk. USB Kabel og 1 stk. Skalpel.

Alle Roland Stika plottere leveres med programmet CutStudio til PC. Til Mac downloades plug-in til Adobe Illustrator.

Få her din folie til skæreplotteren!

-
+
-
+

Den perfekte folieskærer til skoler

Stika SV-08 folieskæreren er det perfekte valg for skoler og uddannelsesinstitutioner, der ønsker at introducere deres elever til grafisk design og fremstilling af personlige produkter. Maskinens brugervenlighed og alsidighed gør den ideel til undervisning i både design og produktion.

Stika SV-08 folieskæreren er også særdeles sikker at bruge. Den har en nødstopknap og en skærehastighedsregulering, som giver brugerne mulighed for at justere hastigheden. Dette gør det nemt og sikkert for eleverne at arbejde med maskinen.

Et must-have til grafiske designere

Stika SV-08 folieskæreren er det perfekte valg for skoler og uddannelsesinstitutioner, der ønsker at introducere deres elever til grafisk design og fremstilling af personlige produkter.
Maskinens brugervenlighed og alsidighed gør den ideel til
undervisning i både design og produktion.

Stika SV-08 folieskæreren er også særdeles sikker at bruge. Den har en nødstopknap og en skærehastighedsregulering, som giver brugerne mulighed for at justere hastigheden. Dette gør det nemt og sikkert for eleverne at arbejde med maskinen.

Få perfekte udskæringer hver gang!

Producere skilte, navne og logoer på tøj

Relaterede varer