Danmarks eneste autoriserede forhandler og distributør af Roland Stika skæreplottere

Søg
Søg
Close this search box.

Om os

Mærkning

Vi har specialiseret os i mærkning, du selv kan udføre. Da vi begyndte på det – for godt og vel 25 år siden – hed det prægemaskiner og prægetape, der kunne producere ”dymoer” til alskens brug. Maskinerne kaldes i dag labelmaskiner, som er en nyere teknologi og hvor man selv kan fremstille labels i mange professionelt-udseende udgaver. Vi forhandler produkterne fra BROTHER som efter vores mening er dem, der er nemmest at håndtere og som har det største udvalg labelkassetter. Vi sælger herudover maskinerne fra KROY og DYMO.

En label fra en labelmaskine kan overleve længe: Se blot på navnestrimlerne på postkasserne, der er udsat for regn og rusk, høje minusgrader osv.

En label (f.eks adresselabel) produceret på en labelprinter skal ikke holde længe. Labels holder typisk et par år med mindre de bliver udsat for sollys. Se vores udvalg af maskiner under afsnittet labelprintere.

Skæreplottere/skiltemaskiner og folier

Vi er Danmarks eneste autoriserede forhandler af Rolands Stika– skæreplottere fra den lille Roland STIKA SV-8, over en Roland STIKA SV-12, over en Roland STIKA SV-15 og til  skæreplotteren Roland SG-24. Se mere på vores hjemmeside www.stika.com

Vi er naturligvis lagerførende med et bredt sortiment af folier så som skiltefolier, tekstilfolier, wall-stickers-folie, glasfolier, overføringsfolier og meget mere til brug for maskinerne.

Metal- og Lexanskilte

Når der stilles ekstra høje krav til mærkningen: Trykte, ætsede, eloxerede, anodiserede, graverede, digtitalt printede i store og mindre serier.

Vi leverer type-, maskin- og firmaskilte, i stål, messing, lexanS og aluminium – alt efter hvilke krav I stiller til skiltets holdbarhed og resistens mod ekstrem slitage, kemisk påvirkning, saltvand eller høje temperaturer. Digitaltryk i mindre serier på aluminium – udfræset efter fil. Fritstående bogstaver og logoer i 0,1 mm metalplade og i 3D for højere opmærksomhed.

25 + års leverance af præg- og skæremaskiner

25 + års leverance
af præg- og skære-maskiner

ROLAND AUTHORISED DEALER CERTIFICATE

Danmarks eneste autoriserede forhandler og distributør af Roland Stika skæreplottere.