Danmarks eneste autoriserede forhandler og distributør af Roland Stika skæreplottere

Søg
Søg
Close this search box.

Kom godt i gang med startpakken!

Foliepakken til Roland SV-12 og SV-15

1.788,00 kr. ex. moms

Pakken indeholder 10 ruller skiltefolie i forskellige farver. Alle er i høj kvalitet fra tyske Oracal, der giver folien hele 5 års udegaranti og så godt som uendelig holdbarhed indendørs.

Folien benyttes til skilte, navneskilte, vinduer, både, biler osv.

Format på rullerne: 31,5 cm i bredden og 5 meter i længden.

Ring til os på 49160505 eller send en mail på textprint@textprint.dk  hvis I har særlige farveønsker eller gerne vil have andre længder.

-
+
-
+

Perfekt for skoler og sportsklubber

Skilte- og tekstilfolie startpakker er fantastiske for skoler og sportsklubber, da de giver en nem og økonomisk måde at skabe professionelle og personlige skilte og tekstilprodukter. Disse startpakker inkluderer alt, hvad man behøver for at komme i gang med skilte- og tekstiltryk. Skoler kan bruge folie startpakker til at lave skilte til klasseværelser, idrætshaller, arrangementer og promotion, og til at lave personlige tekstiler til sportsuniformer, t-shirts og teambeklædning. Sportsklubber kan udnytte startpakker til at skabe skilte til at promovere holdet, og til at trykke logoer og sponsorer på sportstøj og merchandise.

 

Perfekt for hobbyprojekter

Skilte- og tekstilfolie startpakker er også ideelle til hobbybrug, da de giver en sjov og kreativ måde at udforske tekstiltryk og skiltefremstilling derhjemme. Disse pakker indeholder alt, hvad en hobbyist behøver for at komme i gang. Hobbybrugere kan skabe personlige og unikke tekstilprodukter som t-shirts, tasker, puder og mere, hvilket giver mulighed for at udtrykke deres kreativitet og stil. De kan også lave skilte, dekorationer og gaver til venner og familie, hvilket giver en personlig og betænksom gaveidé.