Danmarks eneste autoriserede forhandler og distributør af Roland Stika skæreplottere

Søg
Søg
Close this search box.

Labels på kun få sekunder!

Brother PT-P750W

999,00 kr. ex. moms

P-touch P750W kan deles over et netværk*, så alle på kontoret kan printe labels fra deres pc eller Mac – ja selv fra deres smartphone og tablet, hvis den er udstyret med den gratis iPrint&Label-app. Den indbyggede NFC læser gør det nemt at forbinde NFC-kompatible mobile enheder trådløst. Man skal blot bevæge telefonen eller tabletten hen over PT-P750W. Brothers P-touch labels er holdbare og fås i mange forskellige størrelser og farver. Kan anvende krympeflextape.

Printer på 3.5, 6, 9, 12, 18 og 24 mm brede labels

Se vores udvalg af tapes til Brother maskinerne her!

-
+
-
+

Den perfekte labelmaskine til kontorer med flere medarbejdere

Brother PT-P750W er den ideelle labelmaskine til kontorer, da den tilbyder trådløs tilslutning, der gør det muligt for flere brugere at tilslutte den på samme tid. Med denne funktion kan flere medarbejdere nemt designe og udskrive etiketter fra deres egne enheder uden behov for kabeltilslutning.

PT-P750W kan udskrive holdbare og professionelle etiketter til kabler, værktøj og meget mere, hvilket bidrager til effektiv organisering på kontoret.

 

Labels printet lettere en nogensinde med Smartphone-app

Brother PT-P750W er en alsidig etiketmaskine, der kan tilsluttes til både computere og smartphones. Med computerforbindelse kan du nemt designe og udskrive labels ved hjælp af den medfølgende software. Og med den praktiske smartphone label-app kan du oprette labels direkte fra din mobiltelefon, hvilket giver øget mobilitet og fleksibilitet. Uanset om du arbejder på kontoret eller er på farten, gør denne funktionelle forbindelse det nemt at oprette professionelle labels til forskellige formål.

Få perfekte labels hver gang!

Producer labels i høj kvalitet!

Relaterede varer