Essay

Topmenu

Essay

Handelsbetingelser

1. Betalingsmuligheder

Er du allerede kunde hos os, kan du afgive din ordre og betale ganske du plejer. Er du ny i vores regi og ønsker blive faktureret – med eller uden EAN-nummer – er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også betale med Dankort, VISA eller MasterCard. Vi betragter det som kontant betaling, og pengene vil blive hævet fra kortet i det øjeblik, vi afsender varen. Vi betaler kreditkortgebyret.

2. Leveringsomkostninger

Fragt-/ekspeditionsbeløbet er 88,- plus moms. Anvender du indkøbskurven, vil beløbet fremgå, før du gennemfører ordren.

For leverancer til Europa, Færøerne og Grønland beregner vi os ikke det normale fragt-/ekspeditionsbeløb, men vi tillægger ordren Post Danmarks tarif for transport af erhvervspakke til dit område.

3. Leveringstider

Normal leveringstid er 2-3 hverdage efter at du har afgivet din ordre. Konstaterer vi, at det vil komme til at tage længere tid, bliver du kontaktet og får oplyst, hvornår vi forventer at leveringen vil finde sted. Ønsker du i den forbindelse at slette bestillingen og har du allerede betalt for ordren, tilbagefører vi det fulde beløb med det samme.

4. Returret

Der er fuld returret inden for 8 dage. Ved evt. returnering skal du dog selv betale forsendelsesomkostningerne. Varer skal returneres uskadt i original emballage. Er varerne beskadiget, når du modtager dem, skal du kontakte os med det samme.

5. Forbehold

Vi tager forbehold for udgåede varer, tastefejl og prisændringer, ligesom vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, som vi ikke ser os i stand til at levere.

6. Ophavsret

Fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne hjemmeside, er beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden Textprints A/S skriftlige tilladelse.

Textprint A/S giver ikke data eller andre informationer indtastet på denne hjemmeside videre til andre. De indtastede oplysninger bliver udelukkende brugt til at servicere dig som kunde.